gastenboek

4 berichten
 
29-08-2019
Geplaatst door: Margreet

Wildpluk

Hi Ella,
Wij waren in het 4e weekend van augustus op pad met jou voor een wildplukwandeling. Wat kun je mooi en boeiend vertellen! En wat hebben we zitten smullen in je heerlijke tuin van alle lekkere wildplukgerechten!!Vanochtend liep ik over het nieuwe station in Zaandam en zag daar tussen al die nieuwe tegels een dapper klein streepzaad plantje groeien. Zo leuk om te weten dat er om ons heen zo veel groeit en bloeit!
Misschien komen we in het voorjaar nog wel een keertje terug voor een opfriscursus.
Dank voor de mooie middag!
Groetjes Margreet

31-05-2019
Geplaatst door: Yvonne

Wildplukken

Hoi Ella. Ik deed mee met de wildpluk wandeling. Het was geweldig. Wat groeien er bijzondere planten in het wild. Ik ga in het vervolg goed opletten of ik zelf kruiden kan herkennen want jij hebt laten zien dat je er heerlijke gerechten mee kunt maken. Wat waren we aan het smullen in het zonnetje! En zo mooi geserveerd! En ik geloof dat je gelijk hebt als je zegt dat in wilde (on)kruiden een oerkracht verborgen zit. En dat je dat je dat heel goed kunt toevoegen aan de voeding die je eet. Ik ga het doen dus jouw receptenboek komt vast van pas.

31-05-2019
Geplaatst door: Hanny

Workshop Eetbaar wild plukken

Dag Ella,

Wat heb ik genoten van je gastvrijheid en de wandeling tijdens de workshop. Helemaal genieten was de afsluitende lunch met al je natuurlijke, zelfgemaakte, heerlijke gerechten. Het was helemaal af!!

25-02-2019
Geplaatst door: Lucy H

lezing

Dank je wel voor de leuke presentatie afgelopen woensdagavond.Je had echt contact met de mensen in de zaal. Complimenten.
Lucie H